logo

Velkommen til Thorning Antikvariat

billede

Her på siden findes et onlineudvalg af bøger fra Thorning Antikvariat.
Der er lige nu 2364 titler på siden og der kommer jævnligt flere til.

Ophørsudsalg - 50 % på de anførte priser. Forespørgsler/bestillinger via telf. 20209211 eller mail: martin-andreasen@mail.dk

Udover de på hjemmesiden anførte titler har vi en pæn bestand af bøger henstående i kasser m.v.. Vi arbejder l løbende med at få disse titler indskrevet på hjemmesiden og opsat på reolerne.
------------------
Årbøger søges under stedbetegnelsen, f.eks. Årbog for Randers Amt søges under Randers.
-----------------------------
Persondatasikkerhed: Kundeadresser bliver ikke videregivet til 3. mand og antikvariatet udsender ikke nyhedsbreve medmindre kunderne godkender dette..

Brug søgefunktionen herunder til at lede efter bøger, eller tryk på "AVANCERET SØGNING" i menulinien herover for flere søgemuligheder.

 

Søgeord:

Der søges i alle felter, på delvise ord og sorteret efter forfatter.

 

Under "INFORMATION" kan du finde information om hvordan du bestiller. Der finder du også salgsbetingelser og generelle informationer.

Tag en køretur

For at spare porto og se antikvariatets øvrige bogudvalg kan det anbefales, at man selv besøger antikvariatet.
Antikvariatet er beliggende i den historiske landsby Thorning, hvor også Blicheregnens Museum er hjemmehørende. Der kun ca. 20 km til det naturskønne Silkeborg og ca. samme afstand til historiske Viborg og de skønne Dollerup Bakker. Der er således gode muligheder for en kombineret bog – og udflugtstur.

Valid HTML 4.01 Transitional